Trigger točke - radionica, 19. listopad 2013, Zagreb PDF Ispis E-mail
Nedjelja, 19 Siječanj 2014 22:57

Trigger točke - radionica, 19. listopad 2013,  Zagreb

Dragi prijatelj Tomislav Kukin i moja malnkost su odradili 6. po redu radionicu Trrigera na kojoj je bilo nazočno 14 polaznika od kojih jednaa liječnica.

Poprilično zahtjevna radionica jer je je ekipa bila izvrstna. Ovoga puta najdalje je putovao moj kolega sa godine Mario iz Omiša i kako je rekao na kraju: „Isplatilo se“.

Poklazali smo uz trriger akupunkturu i akupresuru jer su i to poprilično zgodni mačini ublažavanja tegoba. Nakon toga je pokazana kombinacija PIR-a i trrigera. Naravno Tomislav je ispričao par zgodnih priča i tehnika koje korisiti u CZB KBC Zagreb kao i neke od stvari koje primjenjuje u sportu  (između ostalog liječnik je rukometne reprezentacije Hrvatske)

Prostor u Agmaru izvaredan (za razliku od drugih mjetsta imaju 8 stolova na električno podizanje i spuštanje, što nema niti jedno mjesto gdje se održavaju kudikamo skuplji tečajevi i radionice). Pošto ovo često naglašavam, stolovi su tu zbog nas dragi kolege jer je naš radni vijek poprilično dug i treba se koliko je to moguće sačuvati, uz to olakšava nam uvelike posao kod pozicioniranja i zahvata. Posebna zahvala gospodinu Gordanu koji je u ime firme Biska (već je to standardna suradnja) poklonio par izvrarednh proizvoda za fizioterapeute u njihovoj svakopdnevnoj praksi. Izdvojio bih mast "Muscle rub“ i Polar ice sa kojima duže vrijeme radim kao i neki moji kolege. Rezultati su odlični a više o proizvodima pročitajte na stranici www.biska.hr

Catering Favola izvaredan a koliko je radionica uspjela i koliko su ljudi željni ovakvog oblika edukacije vidi se po tome što su mjesec dana bila popunjena mjesta za radionicu.

Slijedeća redovito druženja u vidu radionica :


U Splitu, 28. listopad  2013,  PIR: Voditelj: Tonći Šitić, bacc.ftPrijave za sve radionice na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

sa naznakom za koju radionicu želite ili na http://www.hzf.hr/kalendar.html .

Ukoliko želite da se u Vašem mjestu bilo gdje u Domovini održi radionica PIR-a, Gornjih, Donjih extremiteta ili Trrigera, molim Vas da me kontaktirate.

4
1
2
3
4
5
6
7
8

Ažurirano Ponedjeljak, 03 Veljača 2014 10:35